Cobra in Danger

Jag har gjort min alldeles första tributevideo som jag la upp på facebook ikväll, det är fett roligt att sitta och redigera film och musik som ska synka för det är så tillfredsställande när man lyckas :)

Nu är det inte värsta superprojektet men jag är ändå rätt nöjd, det är bra träning på att komma igång med videoredigering också, peppande! Mest nöjd är jag över titeln på videon (som också är titeln på blogginlägget), och som ni märker så är det en homage till filmen Cobra (1986) med Sylvester Stallone och till Dangers nya låt 3h11, so I simply put them together! Kaka på kaka bli väl bara mums?
Mario Super inte - Han räddar Persikor

Efter en trög start på terminen så har jag äntligen kommit igång med det som jag vill trycka egentligen, med andra ord så är det mina älskade pärlplattetryck som jag jämt (och jämt kommer att) återvända till. Vi har haft en kopparetsningskurs dom senaste tre veckorna vilket har demoraliserat mig en hel del (det är så jävla mycket krångel! HATA akvatint!), men nu jävlar! Jag har planerat ett tryck hela terminen som jag äntligen körde på igår, och det gick jävligt bra.

Här är resultatet:

Jag är riktigt nöjd själv måste jag säga, för nu vet jag att det ser bra ut och då kan jag avancera upp till större och mer komplexa bilder, och det kommer bli jätteroligt! Jag har även tryckt upp alla färgerna i bilden på tre separata pappersark så jag ska föra över det här till screenramen och screena på lite grejer sen och se hur det går, det ska bli jävligt spännande. Av att döma från omslagspappret jag gjorde förut så lär det gå jävligt bra.

Spännande tider!

RSS 2.0