Kirbyserien multipliceras

Nu har jag äntligen strykt mina Kirbytavlor, tre stycken har adderats till samlingen och det är - Light, Stone och U.F.O.
Här är dom tre små älsklingarna!

Kiiirrrrbyyyyyy!
Har haft dom kvar på tejp i nån vecka men nu fick jag tummen ur på min lediga dag till att stryka dom också. Måste ta och kolla hur många jag har gjort också, men jag vill inte räkna ännu eftersom jag vill bli amazed över hur många jag väl har gjort då, så det blir till att fortsätta.

Sen är det hjärtekrossande att se hur stympad min fina Sonic är, han har fortfarande inga ben och hans ena hand hänger kvar på en skör liten plasttråd till hans egen kropp, usch! Såhär ser stackaren ut:

svfgs
:( :( :(
Men jag får ta mig an projektet att reparera honom också, Sonic utan sina världskända snabba ben är ju.. ingenting. Han kan ju inte springa då!

Själv blev jag lite skadad förra helgen, min snela hest som helst plötsligt blev duma hest sparkade när jag körde honom och han lyckades pricka mig på låret den jäveln.
Duma hest >:(
Sådär blev det, inte alls så farligt egentligen. Sist jag blev sparkad så fick jag en lårkaka i storleken av en handflata på samma ställe som jag blev sparkad nu. Fy fasen. But I´m good! I´m good!

Annars har jag och min polare Kersti (ni vet hon med sin awesome blogg med sina awesomea akvarellmålningar) startat upp en verksamhet i Norrköping som ska heta "PangKaka". Vi ska hålla till på Kulturhuset och anordna lite grejer; filmkvällar, tv-spelskvällar (ska bl.a. fixa DS-träffar), utställningar, you name it you name it. Jag har hur många knasiga och grandiosa planer som helst, och jag vet att Kersti också har det. Jag kan ju bara säga att vi ska försöka fixa till så att vi har "Disney Sing-a-long" kvällar, det kommer bli hur fabulous som helst! Men jag kommer kunna berätta mer när vi fixat klart loggan och allt runtomkring, men det jag dock vet är att vår första kväll kommer att vara den 12 November (en Onsdag), och sen ska vi försöka ha happening varannan vecka. Vi kommer dock ta en paus i December för då har både Kersti och jag så mycket att göra, plus att det är Julafton and all dat shiet.
Men de kommer bli najs!

Nu ska jag tvätta min vittvätt och äntligen ta mig an Kingdom Hearts på min nya, fina och väldans tuggummirosa Playstation 2! :D


Ha det gött!

Super Mario Väska

Extas extas extas! Jag haffade nyss den här underbara träningsväskan på Tradera:

Awesomeness!
Den är så jävla snygg! Så jävla snygg! Jag tröstade mig med att köpa den här eftersom jag inte kunde köpa den här - en Terranigma auktion. Först låg den runt 400 spänn, och det tyckte jag var skäligt, sen drog den upp till 700. Då sprack smärtgränsen. Men som sagt, är jätteglad över den här :D
Har redan tusen spel att spela igenom nu ändå, plus att Terranigma kommer jag att haffa sooner or later ändå.

Maaah! Kommer att vara alldeles jättenyfiken på posten hela den här veckan :D


Nej nu ska jag ta och betala den där så jag får den så fort som möjligt.

Tjingeling!

With all my heart and soul - nu är den klar!

Igår fick jag äntligen tid över till att göra klart min sjal. Den har varit färdigtryckt i några dagar, men jag skulle bara sy till kanterna, vilket jag gjorde igår. Och jag är faktiskt jättenöjd med min första sjal! Tycker om den som fan. Valde svart tråd att dy med på kanterna och jag älskar verkligen hur markerat det blir.

Här är en överblicksbild på sjalen:

Överblicksbild
Det enda jag skulle vilja göra nu när jag ser på den i efterhand är att trycka två stycken hjärtan till längst ner på sjalen där, ser lite tomt ut där på vissa ställen. Jag antar att jag blev så jävla trött på att trycka dom där pillriga hjärtana, så det fick vara ^__^  Annars kunde jag kanske sytt kanterna lite rakare också, men äsch då haha!

Här är en detaljbild på hur alla hjärtan ser ut på lite närmre håll:

Detaljbild
Ah, jag gillar hur det röda lyser. Svart, vitt och rött tillsammans är min nuvarande favorit-färgkombination. Det känns faktiskt som att bloggen kommer att få utseendet omarrangerat snart, gissa vilka färger det blir då!

I alla fall så får ni ett smakprov på hur den ser ut på en människa, eller rättare sagt Michelangelo. Alla vet väl att sjalar ser bättre ut på en Teenage Mutant Ninja Turtle?

Teenage Mutant Ninja Turtles!!
Som ni ser är han jävligt nöjd med den.

Så! Då kan jag äntligen stryka "Sjal med hjärtmotiv" från min kreativa to-do list. Härnäst blir det nog till att jobba med min Kirby-tavleserie. Måste ju göra alla! Känns lite som "Gotta catch 'em all!".

Åhh apropå det! Igår kom min kombo Ann hem med en massa Gameboy och Gameboy Color spel, och däribland dom Pokémon Blue! Jag som har varit hypad på att spela gamla hederliga Pokémon i hundra år nu gick ju i taket på en gång :D
Så nu blir det nog till att gå till min gröna Gameboy och lira lite, måste lvla upp Charmander och Butterfree!

Men innan jag gör det så måste jag bara tipsa om en helt jävla tokgrym grej som kommer att hända i December, eller lite tidigare om Sverige har tur; ett band som heter Powerplay ska arrangera en Megamanfest på Chaplins (ni vet Chaplins där vid Hötorget) där det bara kommer spelas Megaman låtar! Men om jag känner mänskligheten rätt så kommer det ju lätt komma en massa andra godbitar sent på kvällen när alla är fulla och glada, som typ Castlevania (WICKED CHILD WÖÖWÖÖOUH!), Super Mario, and so on.
Kom ihåg det här nu! Det lär dock komma ett inlägg enbart dedikerat till den här festen när allt är spikat och realiserat, så håll utkik, för det är MEGAPEPP på det här!


Så, nu får jag gå iväg till min Gameboy.

Tills vidare,
Au Revoir

RSS 2.0