With all my heart and soul

Idag har jag äntligen börjat trycka på min hjärtsjal som jag haft i huvudet sen hundra år tillbaks. Igår satt jag och skar ut schablonen till det hela och provtryckte lite på papper och det kändes bra, så idag blev det till att trycka på the real deal. Det är ju jävligt pillrigt kan jag säga, om jag hade haft pengar eller tillgång till att kunna screen-trycka så hade jag ju gjort det, men man får ta vad man har.

Såhär ser motivet ut i alla fall:

Pixel all the way baby
Ett hederligt pixelhjärta. Det här är ju bara skalet än så länge får ni tänka på, sen kommer det vitt och rött inuti det. Tror faktiskt att just det här pixelhjärtat är taget från spelet   "Zelda: Links Awakening"   ^__^
Har gjort en del pärlplattor på just den också.

Här är en bild som är lite mer överblicksbild, om ens det, har ju bara makroobjektiv till min kamera så jag måste stå hundra mil ifrån motivet, och ibland går inte det. Men här är den:

Pixel all the way baby
Hade lite tvister med min hjärna om jag skulle ha ett symmetriskt mönster på alla hjärtan, men jag bestämde mig för att inte ha det. Just nu vet jag inte om det var rätt val, men jag får helt enkelt se sen när det är klart, är ju första gången jag gör det här.

Det jag använder mig av är självhäftande plastfilm/papper som jag skurit ut motivet ur. Såhär ser en del av mallen ut:

njkfdgk
Sen så är det en till del (som skymtas till vänster) som läggs i mitten, och det är ett jädrans pilleripill, men det är tur att jag är ohälsosamt masochistisk ^__^

Jag ska pillra vidare med den här så ofta jag kan, så det kommer uppdateringar så fort jag har tid.


Tills vidare!
Au revoir.

Bloggtips nummer 3

Nu har jag kommit över en till blogg som jag tycker om väldigt mycket, och det är denna:
Kersti Larsson-Hytte

Ja jag vet, nepotism på ett sätt, men hon gör faktiskt otroligt snygga saker. Jag blir avundsjuk på hur hon kan bemästra akvarell, den skitungen!

Kolla bara på det här liksom:
omnomnom

Jättesöt ju ^__^


Kolla in eller så hemsöker jag dig i dina (mar)drömmar!
Eller nåt sånt..

Kirby Serie

Jag har äntligen fixat burkar åt alla mina pärlfärger, och kom fram till att jag har hela 30 olika nyanser! Blev fan lite imponerad av mig själv där. Så i det ögonblicket insåg jag att det var dags att göra nåt med alla färgerna, göra lite pärlplattor. Så jag tog upp min gamla idé om att göra pärlplattor på alla Kirbys krafter, för dom är redan som tavlor i sig i sitt format, så det blir ju perfekt. Som jag visat tidigare har jag ju "Sleep" ovanför min säng, och det finns flera som är ganska passande för olika ställen här hemma, som till exempel "Bye Bye" (den får sitta på ytterdörren ^__^).

Så igår gjorde jag två stycken:

Mix
Sprit!

och

Crash
Crash and Burn mofucka!

Det roliga med Crash var att när jag precis skulle bli klar med den så tog den orangea bakgrundsfärgen slut, när det bara var 14 pärlor kvar tills den var klar  >_<  Där snackar vi frustration! Speciellt eftersom jag hade varit på Panduro samma dag. Men men, eftersom jag inte pallade vänta på att köpa nya så omarrangerade jag lite i bilden, det är übersmå ändringar så det går i princip inte att se.

Gjorde slutbossen i Bubble Bobble också, bara för att han är en hemskt söt slutboss;

Super Drunk


Det är väl inte hans fel att han gillar starkglögg!!


Annars har jag äntligen sett filmen Tron igen! Var hundra år sen sist, och den är lika snygg och bra som jag mindes den. Estetiken och den härliga 80-talsstilen lyser rakt in i mitt hjärta, den är så otroligt snygg för att vara gjord 1982, helt otroligt. Det roliga var att dagen efter så hittade jag den här t-shirten på The T-Shirt Store i Slussen:Fucking givet köp, 279 spänn för den här skönheten är som en honungsdroppe i himlen. Otroligt jävla snygg. Måste bara köpa nåt vettigt att ha över den nu i hösttider, är en aningens för kallt att enbart flasha den här när jag är ute. Men nu ska jag inte gå modebloggare over your ass, istället får ni ett grymt klipp ur Tron från Youtube som kommer övertyga er att se filmen. Det är scenen när dom kör sina lightbikes och ska slå ut varandra, dom goda (blåa dräkter, röda lightbikes) mot dom onda (röda dräkter, blåa lightbikes), och det är en klassiker som många andra film/serie/spel-skapare har gjort parafraser och allt möjligt på. Så om ni inte har sett just det här så kanske ni känner igen det från typ Family Guy eller nåt.

Men eftersom den här bloggsidan är helt handikappad just nu och inte vill klistra in text som en normal jävla sida så får ni länken tills jag fixat det ordentligt.

Tron Lightbike Scene

Men se den, lätt värt det.


Tills dess,
Au Revoir.

RSS 2.0