Dark City

Nu har jag blivit sjuk igen för andra gången inom loppet av två veckor, vilket ALDRIG händer mig, för när jag har varit sjuk så är jag i princip immun mot sjukdomar under en viss tid. Men icke sa nicke.
Så jag sitter här med en hals som gör lika ont som en spark mot kulorna (i alla fall hur jag fantiserar att det är) varje gång jag sväljer, ett tungt huvud och så är jag allmänt förståndshandikappad. Glömde jag att nämna huvudvärken? Nåja.

MEN till huvudsaken. Det är så att jag köpte världens mest awesome tidning häromveckan, den heter SciFiNow - Timewarp Edition, och den handlar om alla grymma och populära sci-fi filmer och serier genom tiderna. Jag stod där på Pressbyrån på Centralen och suktade som fan, men fanskapet kostade 219 spänn. Så det var ett jävla velande fram och tillbaks, men jag kände att min själ hade blivit svart om jag inte köpte den, så det blev som det blev.

Grejen är den att jag köpte den mestadels för att Alien-filmerna var med i tidningen, och jag ÄLSKAR verkligen Alien och Aliens, så det var ju givet. Men sen så läste jag lite annat, och lite mer annat, och så såg jag en artikel om filmen Dark City. Jag tänkte "mhmm? det här ser intressant ut". Så jag läste artikeln och blev hooked, sen youtubade jag upp en trailer nu ikväll och blev ju kolossalt peppad. Musiken är klockren och atmosfären känns helt underbar, sådär mörk och härlig.

Jag ska länka trailern nån gång när den här bloggen inte är helt mongolid och inte vill klistra in länken (bara en åsikt btw, varför i helvete har den här bloggen en ruta som poppar upp när man vill klistra in text? det är ju helt absurdt! den funkar ju inte som den ska ungefär 90% av gångerna jag försöker heller, jävla skit). Jag haffar in lite bilder åtminstone:

  Dark City


Imorgon ska jag fan få fatt på Dark City så jag kan se den, för peppen överstiger maxfaktorn. Jag har Youtubat trailern säkert tio gånger + ikväll, och lyssnat på soundtracket.

Hoppas jag mår lite bättre imorgon i alla fall, jag HATAR att vara sjuk.


Men ni får ha det gött ändå!

PangKaka

Nu har projektet PangKaka dragit igång lite mer seriöst. Jag har gjort en logga (som dock inte är ordentligt finputsad ännu) som får representera oss tills vidare, och jag är jättenöjd med vår idé :) Jag hoppas verkligen inte att någon större organisation redan har namnet PangKaka, för det är jag också väldigt nöjd med, men om det är så så kommer vi självklart komma på något som är MINST lika bra.

Här är loggan i alla fall!

Loggan till PangKaka.
Det är för mörkt på höger sida, men jag får fixa till det. Och det ska läggas till en guldig ram (som i en riktig ram man har till tavlor) istället för den tråkiga ljusblåa ramen, men jag har så djävulusiskt mycket att göra just nu så det får jag göra när jag har tid.

I alla fall så kan jag berätta att vi har vår första kväll på Kulturhuset i Norrköping redan nu på onsdag (12/11), där vi ska ha en filmkväll. Kvällens film blir Napoleon Dynamite som drar igång klockan 19.15, och vår lilla nisch kommer vara att vi säljer pan(g)kakor billigt, så man har något att mumsa på under filmen. Det kostar 10 kronor per år att bli medlem i vår filmklubb (dyrt va?), och sen kan du komma varje gång vi har filmkväll och bara mysa med dom goda pangkakorna.

Vi komer att försöka hålla i kvällar varannan vecka, så nu i November blir det den 12/11 och den 26/11, det senare datumet har vi inte riktigt bestämt vad som kommer hända i Kulturhuset, men det kommer defenitivt att bli något roligt :)

Under December tar vi dock uppehåll, för att komma igen i Januari med större idéer. Jag är pepp som fan på Star Wars maraton (med en massa extra händelser och customizade pangkakor såklart!), DS-träffar och Disney-sing-a-long. Jag vet att Kersti antagligen är otroligt pepp på att ha maraton på nån tv-serie som jag hatar (hahaha) och high-school filmer, maratonstickning och machinimakvällar. Och jag kan säga att det finns väldigt många fler idéer på lager som jag inte ens orkar konkretisera (om det nu finns ett sådant ord, annars kom jag på det nu), virvelvindar som vi är.

Men nu ska jag sova så jag orkar med nästa vecka, som kommer bli allt annat än en slapparvecka.


Ha det gött!

RSS 2.0