Tabula Rasa

Idag kände jag för att äntligen måla klart den tredje och sista ramen av mina tre träramar som såg så tråkiga ut. Satt och klurade på nåt motiv först, tyckte väl att en enkel grön ram vore trevligt, men eftersom jag inte ofta vill göra saker enkelt för mig så fick det bli en pac-man ram istället  ^__^ Hade ju redan latat mig och bara målat en ram rosa.

Så här har ni dom tre små rackarna.
Tripp trapp trull.

Pac-man ramen blev inte sådär perfektonist-bra som jag alltid vill att det ska bli, men nu så tänkte jag  "för i helvete, gör det bara!" Annars hade jag suttit med linjal och passare för att göra allt perfekt, och det orkade jag helt enkelt inte.

Nu ska jag bara redigera lite bilder och skicka på kopiering hos Crimson. Ska välja ut några godbitar, eller kanske fota nya =) Det jag kom på idag var också att jag borde fixa mina hundra miljoner negativ från förra sommarens tågluff och diverse andra träffar and stuff. Så jag surfar lite på Crimson och kollar upp hur mycket det skulle kosta, det är ju fasen 10 kr för varje negativ, och då är det på den minsta storleken man kan få >_<
Det kommer ju bli en skitdyr historia eftersom jag har en sisådär 9-10 rullar negativ, och vissa är nog 36-bilders tror jag, inte alla dock. Så om man kör lite matte så kommer det ju bli minst:
24 x 10 = 240 (priset för scanning av en rulle)
240 x 10 = 2400 (priset för scanning av ALLA bilder på ALLA rullar)

Som ni ser så landar priset inte så trevligt, och då är det vad det kommer kosta minst, eftersom jag som sagt antagligen har en del 36-bilders rullar. Fuck. Det känns ju bara så onödigt att investera i en negativ-scanner när jag faktiskt inte fotar så mycket analogt. Och jag blir så ledsen av att se min fina (och asdyra argh) systemdigitalkamera bara användas till dokumentationsfotografi av mina alster, det är så sorgligt. Den borde få fotografera världens alla sidor och kanter. Men det jobbiga är att jag "bara" har ett makro, vilket inte är så jävla bara egentligen, men jag vill ha ett objektiv med "normal" brännvidd så jag faktiskt kan få med flera människor på en bild. Dessutom så vill jag ha det så jag kan fota alla möjliga motiv till mitt prickmåleri. Men jag känner att jag egentligen skulle kunna utnyttja det jag har till otroliga vidder, men jag är bara för inställd på att gnälla just över det jag inte har just nu.

Annars så är det gött, ska tävla med pållarna på Solvalla imorgon och förnedras lite, har så dåliga lopp så det finns inte
(yes, jag tävlar i en liten sport som heter Ponnytrav, där man kör såna där små ponnier med vagn och grejer, jajjemen). Och jag är ledig väldigt mycket nu igen, och får ganska fet lön nu på måndag, NÄSTAN 10 lax efter skatt :D
Oh I have ten-thousand things to do with that money, give me moar!

Måste bara avsluta med en youtube video.


Det här skulle vara världens bästa comeback om hon väl återvände. Kan ni se det framför er?
"Leila K gör Comeback!"

Until then,
Au Revoir.

Hjärnpropp

Jag känner mig så jävla dålig som startar en sån här blogg med värsta ambitionen, men så kommer det inget. Just nu så står det still bara för att mitt hår aldrig blir färdigt, alla mina tankar går till fågelboet på mitt huvud. Jag vill att det ska vara klart, snyggt och bäst så jag kan koncentrera mig på andra viktigare saker. Jag märker verkligen hur handikappad jag blir om jag inte trivs med mitt hår, det reflekterar verkligen hur jag mår.

Sen hjälper det ju förstås inte att jag jobbar en massa och att folk sliter i mig till höger och vänster. Håller på och genomför en hug and make up turné med familjen också så att jag inte blir arvlös hahahaha.. skämt åsido, eller nåt ^__^
Var hemma hos farmor igår, som snart fyller 80 (holy shit, where did time fly?) och lyckades få hennes trötta kropp att spela lite piano för mig, det var jättemysigt  =) Jag blir så rörd när jag ser hur hennes gamla händer kan åstadkomma något så vackert som allt hon spelade på det där pianot igår, fick hålla tillbaks en del tårar när jag satt där bakom henne och såg på.

Annars är jag sugen på att pröva en del tygtryck, ska bara tvätta tyget jag köpt och köpa styvt "plastpapper" och en sån där mattkniv, så ska jag väl komma igång. Har aldrig gjort det här förut så jag börjar med något enkelt, först ut blir en scarf. Enkelt att sy blir det också, ska bara ha vitt tyg med ett enkelt tryck på som ni får se sen.


Men tills dess,
Au revoir.

RSS 2.0