Kirby Serie

Jag har äntligen fixat burkar åt alla mina pärlfärger, och kom fram till att jag har hela 30 olika nyanser! Blev fan lite imponerad av mig själv där. Så i det ögonblicket insåg jag att det var dags att göra nåt med alla färgerna, göra lite pärlplattor. Så jag tog upp min gamla idé om att göra pärlplattor på alla Kirbys krafter, för dom är redan som tavlor i sig i sitt format, så det blir ju perfekt. Som jag visat tidigare har jag ju "Sleep" ovanför min säng, och det finns flera som är ganska passande för olika ställen här hemma, som till exempel "Bye Bye" (den får sitta på ytterdörren ^__^).

Så igår gjorde jag två stycken:

Mix
Sprit!

och

Crash
Crash and Burn mofucka!

Det roliga med Crash var att när jag precis skulle bli klar med den så tog den orangea bakgrundsfärgen slut, när det bara var 14 pärlor kvar tills den var klar  >_<  Där snackar vi frustration! Speciellt eftersom jag hade varit på Panduro samma dag. Men men, eftersom jag inte pallade vänta på att köpa nya så omarrangerade jag lite i bilden, det är übersmå ändringar så det går i princip inte att se.

Gjorde slutbossen i Bubble Bobble också, bara för att han är en hemskt söt slutboss;

Super Drunk


Det är väl inte hans fel att han gillar starkglögg!!


Annars har jag äntligen sett filmen Tron igen! Var hundra år sen sist, och den är lika snygg och bra som jag mindes den. Estetiken och den härliga 80-talsstilen lyser rakt in i mitt hjärta, den är så otroligt snygg för att vara gjord 1982, helt otroligt. Det roliga var att dagen efter så hittade jag den här t-shirten på The T-Shirt Store i Slussen:Fucking givet köp, 279 spänn för den här skönheten är som en honungsdroppe i himlen. Otroligt jävla snygg. Måste bara köpa nåt vettigt att ha över den nu i hösttider, är en aningens för kallt att enbart flasha den här när jag är ute. Men nu ska jag inte gå modebloggare over your ass, istället får ni ett grymt klipp ur Tron från Youtube som kommer övertyga er att se filmen. Det är scenen när dom kör sina lightbikes och ska slå ut varandra, dom goda (blåa dräkter, röda lightbikes) mot dom onda (röda dräkter, blåa lightbikes), och det är en klassiker som många andra film/serie/spel-skapare har gjort parafraser och allt möjligt på. Så om ni inte har sett just det här så kanske ni känner igen det från typ Family Guy eller nåt.

Men eftersom den här bloggsidan är helt handikappad just nu och inte vill klistra in text som en normal jävla sida så får ni länken tills jag fixat det ordentligt.

Tron Lightbike Scene

Men se den, lätt värt det.


Tills dess,
Au Revoir.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu har jag äääntligen läst ditt blogginlägg! Plattorna är jätte fina^^ Det är skönt att få ordning på saker också - och 30 nyanser - jäklar! Du får hur gärna som helst göra "slyrpy slurp" åt mig haha - socker monstret 4 ever!! XD

2008-09-13 @ 19:49:36
Postat av: Malin

Bra att du läst det, vem är det bara? Manda? haha, förvirringen är total ^__^

2008-09-13 @ 21:59:14
URL: http://streetlighttonight.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0