PangKaka

Nu har projektet PangKaka dragit igång lite mer seriöst. Jag har gjort en logga (som dock inte är ordentligt finputsad ännu) som får representera oss tills vidare, och jag är jättenöjd med vår idé :) Jag hoppas verkligen inte att någon större organisation redan har namnet PangKaka, för det är jag också väldigt nöjd med, men om det är så så kommer vi självklart komma på något som är MINST lika bra.

Här är loggan i alla fall!

Loggan till PangKaka.
Det är för mörkt på höger sida, men jag får fixa till det. Och det ska läggas till en guldig ram (som i en riktig ram man har till tavlor) istället för den tråkiga ljusblåa ramen, men jag har så djävulusiskt mycket att göra just nu så det får jag göra när jag har tid.

I alla fall så kan jag berätta att vi har vår första kväll på Kulturhuset i Norrköping redan nu på onsdag (12/11), där vi ska ha en filmkväll. Kvällens film blir Napoleon Dynamite som drar igång klockan 19.15, och vår lilla nisch kommer vara att vi säljer pan(g)kakor billigt, så man har något att mumsa på under filmen. Det kostar 10 kronor per år att bli medlem i vår filmklubb (dyrt va?), och sen kan du komma varje gång vi har filmkväll och bara mysa med dom goda pangkakorna.

Vi komer att försöka hålla i kvällar varannan vecka, så nu i November blir det den 12/11 och den 26/11, det senare datumet har vi inte riktigt bestämt vad som kommer hända i Kulturhuset, men det kommer defenitivt att bli något roligt :)

Under December tar vi dock uppehåll, för att komma igen i Januari med större idéer. Jag är pepp som fan på Star Wars maraton (med en massa extra händelser och customizade pangkakor såklart!), DS-träffar och Disney-sing-a-long. Jag vet att Kersti antagligen är otroligt pepp på att ha maraton på nån tv-serie som jag hatar (hahaha) och high-school filmer, maratonstickning och machinimakvällar. Och jag kan säga att det finns väldigt många fler idéer på lager som jag inte ens orkar konkretisera (om det nu finns ett sådant ord, annars kom jag på det nu), virvelvindar som vi är.

Men nu ska jag sova så jag orkar med nästa vecka, som kommer bli allt annat än en slapparvecka.


Ha det gött!

Kommentarer
Postat av: ROVA

Loggan är snygg men inte snyggast. Ögonen väntar på pimpramen som kommer att få en att laga TK421 PangKakor på nolltid XD.

"Konkretisera" finns nog men "Djävulusiskt" är ett helt nytt ord i den svenska oregistrerade ordlistan som kocken fått smaka på =D.Hoppas att det kommer mycket folk så ni kan börja tjäna zillioner sen, ;D jag är pepp(e eng) på 26/11 när man fått pensing and stuff.Smell u later! (=

2008-11-11 @ 16:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0